Profili ynë

Cilët jemi ne


Filozofia e zyrës tonë është krijimi ambientesh në bazë të kërkesave bashkëkohore dhe të nevojave të klientit. Prioritet është fuksionalitet dhe harmonizim estetikë me elementin njerëzor.

Disa arsye për të zgjedhur Zyrën tonë, Interior Design

• Dizajnimi i hapësirave bëhet duke u orientuar nëpër nevojat tuaja.

• Krijim alternativash dhe përzgjedhja e zgjidhjeve më të përshtatshme në bazë të prioriteteve tuaja.

• Krijimi i hapësirave me fleksibilitet, funksionalitet dhe estetikë.

• Studimi i duhur, që nga fillimi, kursen para, kohë dhe gabime ndërtimore.

• Ndërtim i saktë i bazuar në njohuritë mbi materialet, mbi teknikat dhe përmes ekipave teknike të përshtatshme.


Historiku


Chris Fotos u lind në Mynih, Gjermani dhe është rritur në Janinë të Greqisë. Ai ka studiuar Interior Design në Universitetin e Huddersfield (Britani e Madhe) dhe vazhdoi studimet e tij të shkallës Master në Universitetin Newcastle (UK), ku atij i është dhënë MSc në Arkitekturën Dixhitale. Pas dy vite pune (2003-2005) në një ndërmarrje ndërtimi në Britaninë e Madhe (GLE Estates-Design Services Unit) u kthye në Janinë, ku hapi zyrën e dizajnit të brendshëm. Qëllimi i zyrës është ekskluzivisht projektimi, mbikëqyrja dhe ndërtimi i hapësirave profesionale ose banimi. Duhet të theksohet se që prej vitit 2005 është anëtar aktiv i E.DI.VE (Shoqata i Deokaratoreve të Greqisë Veriore).

Chris Fotos
Interior Designer i diplomuar
ΒΑ (Hons) Interior Design Huddersfield
MSc in Digital Architecture Newcastle

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!