Kontakti

Adresë: Agiou Spiridonos Neochoropoulo , Ioannina , 45500

Telefon: +30 26510 463 61

Fax: +30 26510 463 61

Τelefon Celular: +30 697 6484 253

Email: [email protected]


 

Formë kontakti

Ju lutemi plotësoni formularin për kontakt dhe ne do t’ju kontaktojmë aq sa më shpejt do jetë e mundur, që të informojë për çdo gjë që ju intereson.

[recaptcha]

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!