rinovim me përmbarim të shpejtë- mbikëqyrje e vazhdueshme
Dizajnim i brendshëm
Studim – Projektim – Mbikqyrje
Interior Design

Dekoratë

Ne marrim përsipër dekoratën e brendshëm, zgjedhjen e materialeve, si dhe mbikëqyrjen dhe ndërtimin deri në fund të hapësirave banimi ose profesional. Kriter kryesor gjatë projektimit të hapësirave të dekoruara, janë vijat e pastra dhe përdorimi i materialeve dhe ngjyrave që rifreskojnë hapësirën tuaj, duke krijuar një tërësi tematike të plotë.Rinovim

Ne marrim përsipër rinovimin e plotë apo të pjesshëm të shtëpisë tuaj ose vendin e punës tuaj. Që prej fazës së studimit-dizajnimit deri në përfundimin e ndërtimit të projektit, ne do jemi pranë jush me këshillime dhe me mbikëqyrjen e operacioneve, kështu që të arrijmë rezultatin më të mirë.Konstruksione të reja

Marrim përsipër studime për lëshimin e lejes së ndërtimit, hartimin e aplikimit, deeri edhe ndërtimin. Strukturat tona janë karakterizuar prej funksionaliteti, prej zgjidhje materialesh së cilësisë së lartë dhe një estetikë të patëmetë. Është e rëndësishme për ne është të ofrojmë klientit hapësirën dhe mjedisin që kishte ëndërruar në përputhje me nevojat dhe kërkesat e tij.


Projekti në


Vënde bujtjeje


Dëshmi

Moi Cafe

Shop Furniture


Interesuar në shërbimet tona?

Plotësoni formën

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!