Kërkim, Kërkoni një ofertë

Kërkim, Kërkoni një ofertë

Ju lutemi plotësoni formularin për kontakt dhe ne do t’ju kontaktojmë aq sa më shpejt do jetë e mundur, që të informojë për çdo gjë që ju intereson.

Emri juaj (i nevojshëm)

Email juaj (i nevojshëm)

Telefon

I interesuar (i nevojshëm)

Subjekt

Mesazhi juaj

[recaptcha]

 


Kontakti

Adresa: Agiou spiridonos, Neoxoropoulo, ioannina, 45500

Telefon: +30 26510 463 61

Fax: +30 26510 463 61

Mobile Telefon: +30 697 6484 253

Email: [email protected]

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!