ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου
Η υπηρεσία της εσωτερικής διακόσμησης περιλαμβάνει το σχεδιασμό και μελέτη του χώρου,  την ερευνά αγοράς και επιλογής υλικών καθώς επίσης και την επίβλεψη των εργασιών, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Με γνώμονα τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και την χρήση των κατάλληλων υλικών και χρωμάτων σκοπό μας είναι να δώσουμε τον αέρα τις ανανέωσης στο χώρο δίνοντας του χαρακτήρα και λειτουργικότητα.

Ανακαίνιση
Το γραφείο Interior Design αναλαμβάνει την πλήρη ή ακόμη και τη μερική ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Από τη μελέτη-σχεδιασμό έως και τη κατασκευή για την ολοκλήρωση του έργου θα είμαστε δίπλα σας συμβουλεύοντας και επιβλέποντας τις εργασίες, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε έξυπνες προτάσεις που να προσφέρουν καλύτερη οργάνωση, λειτουργικότητα και αυτονομία στο χώρο σας.

Νέες Κατασκευές

Το γραφείο διακόσμησης Interior Design σε συνδυασμό με τους μόνιμους συνεργάτες του (Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μηχανολόγους) μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε έργο εξ ολοκλήρου. Από το σχεδιασμό για την έκδοση της οικοδομικής αδείας, τη μελέτη εφαρμογής, έως και την κατασκευή του. Τα έργα μπορεί να περιλαμβάνουν κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, γραφεία, εκθέσεις, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης κα.

Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται λειτουργικές με υψηλής ποιότητας υλικά και άρτιας αισθητικής. Είναι σημαντικό να προσφέρουμε στον πελάτη μας το περιβάλλον και το χώρο όπου αυτός ονειρεύτηκε σύμφωνα με τις ανάγκες του και τις απαιτήσεις του.

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων εκτελείται σε τρείς φάσεις, Μελέτη – Σχεδιασμός – Επίβλεψη


Μελέτη

 Η διαδικασία της μελέτης αφορά την έρευνα υλικών, κοστολογίων και κατασκευαστικών ιδιαιτεροτήτων του έργου. Η ολοκλήρωση αυτή της φάσης μας οδηγεί στο στάδιο του σχεδιασμού έχοντας μια πρώτη εικόνα του έργου. Σημαντικός παράγοντας σε αυτή τη φάση είναι η σωστή κατανόηση των αναγκών του πελάτη, ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση και να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα κατασκευαστικών λαθών ή μετατροπών.

Σχεδιασμός

 Περιλαμβάνει όλες τις εργασίες σχεδιασμού και ανάλυσης των χώρων και αντικειμένων. Διαρρυθμίσεις, ηλεκτρολογικά σχέδια, σχέδια ψευδοροφών και σχέδια επίπλων είναι μερικές από τις κατηγορίες σχεδίων που δημιουργούνται σε αυτό το στάδιο. Σημαντικό επίσης να αναφερθεί είναι ότι στη τελική φάση του σχεδιασμού δημιουργείται και το τρισδιάστατο (3D) φωτορεαλιστικό μοντέλο, όπου ο πελάτης έχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα του έργου.

Επίβλεψη

 Η επίβλεψη αφορά την διαδικασία της κατασκευής και συμπεριλαμβάνει την καθοδήγηση των συνεργείων για την ολοκλήρωση του έργου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον χρόνο, το κόστος και τα υλικά που έχουν οριστεί από την μελέτη και το σχεδιασμό. Από την αρχή μέχρι το τέλος, με συνέπεια και ευθύνη, ώστε να τηρούμε πάντα τον προϋπολογισμό της κατασκευής και τους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης.


Αναλυτικά


Βασική μας αρχή κατά την δημιουργία ενός έργου είναι η ανάλυση των αναγκών του πελάτη και η επίτευξη της μέγιστης λειτουργικότητας και αισθητικής.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη εσωτερικής διακόσμησης-ανακαίνισης, όπως επίσης και την κατασκευή-επίβλεψη τόσο κατοικιών όσο και επαγγελματικών χώρων. Βασικό κριτήριο των σχεδίων μας είναι οι καθαρές γραμμές και η χρήση των καταλλήλων υλικών, χρωμάτων και επίπλων που θα δώσουν τον αέρα της ανανέωσης, δημιουργώντας έτσι ένα ενιαίο θεματικό σύνολο.

  • Αρχική Επίσκεψη
  • Προκαταρκτική Μελέτη
  • Οριστική Μελέτη
  • Σχεδιασμός
  • Κοστολόγιο-Χρονοδιάγραμμα κατασκευής
  • Φωτορεαλισμός
  • Κατασκευή

Γίνεται αυτοψία του χώρου και πλήρης επιμέτρηση. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν σκοπό την κατανόηση των αναγκών του πελάτη και τις ιδιαιτερότητες του χώρου.

Γίνονται τα πρώτα σχέδια όπου παρουσιάζεται η αρχιτεκτονική ιδέα. Επίσης μετά την έρευνα αγοράς παρουσιάζονται υλικά και τεχνοτροπίες. Ο συνδυασμός των δυο μας οδηγεί και σε ένα πρώιμο προϋπολογισμό έργου.

Κατόπιν συζητήσεως φτάνουμε στο τελικό στάδιο της μελέτης οριστικοποιώντας το σχεδιασμό και καταλήγοντας στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Σε αυτή τη φάση γίνεται ο σχεδιασμός του έργου. Ανάλογα με τη περίπτωση δημιουργούνται σχέδια οπού θα αποτελέσουν τον «οδηγό» για τα συνέργεια κατασκευής. Σχέδια όπως ηλεκτρολογικά, φωτισμού, ψευδοροφών, επίπλων, επενδύσεων κ.α.

Έχοντας πλέων ως αρχή τα τελικά σχέδια γίνεται και η τελική ανάλυση των κοστολογίων καθώς επίσης ορίζεται και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου.

Το γραφείο Interior Design παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού τρισδιάστατων (3D) φωτορεαλιστικών μοντέλων. Ο πλήρης φωτορεαλιστικός σχεδιασμός, εκτός από την υψηλής ανάλυσης εικόνα του χώρου, μας δείχνει την συμπεριφορά των χρωμάτων, του φωτισμού, των αντιθέσεων, καθώς επίσης τις υφές αλλά και την γεωμετρία (δηλαδή το σχήμα) των αντικειμένων μέσα στο χώρο.

Αναλαμβάνουμε και συντονίζουμε όλα τα απαιτούμενα συνεργεία για την ολοκλήρωση του έργου, με συνεχής παρακολούθηση και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί. Τα συνεργεία του Interior Design μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και αξιοπιστία.

Δίνουμε λύσεις σε τυχόν προβλήματα από κακό σχεδιασμό ή κατασκευή και δημιουργούμε έναν κατάλληλο και όμορφο χώρο σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.


Είπαν για εμάς

Εργατικός, Συνεπής, Συνεργάσιμος, Τρία συστατικά που εκπλήρωσαν το όνειρο μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την δουλειά του σε όλα τα επίπεδα. Οι πελάτες μας θεωρούν το Μαγαζί μας  κόσμημα για την περιοχή.

Κατάστημα Επίπλων

Ο Χρήστος οραματίστηκε και υλοποίησε άψογα την ανακαίνιση του χώρου μας. Το καταστημά μας κατάφερε να γίνει αγνώριστο μέσα σε λίγες μέρες χάρη στην εργατικότητα τη συνέπεια και την έμπνευση του. Σταθήκαμε πολύ τυχεροί που βρέθηκε στο δρόμο μας.
Ευχαριστούμε για όλα!!!

Moi Cafe


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!